Over ons

Fysiek Fysiotraining is een kleinschalig trainingscentrum waar u traint onder begeleiding van een fysiotherapeut of inspanningsfysioloog. We adviseren u over de beste aanpak en begeleiden u bij de uitvoering van uw persoonlijke oefenprogramma. Zo kunt u veilig en gecontroleerd sporten, herstellen van een blessure of bouwen aan een betere conditie.

direct fit worden

Aan de koffietafel

Elke keer als u bij ons komt sporten, volgt u zelfstandig uw trainingsschema. Daarbij is altijd een van onze fysiotherapeuten en/of onze bewegingsfysioloog aanwezig. Die helpt u met de instelling van de apparatuur en houdt in de gaten of u de oefeningen juist uitvoert.

Na een van tevoren afgesproken periode bespreken we of uw trainingsschema voldoende resultaat oplevert. Als het nodig is, passen we het aan.

Het is fijn om na een training, waar je geconcentreerd met oefeningen en individuele doelen bezig bent geweest, even na te praten. Interesse in elkaar, een opbeurend woord waar nodig, een vrolijk gesprek; het kan allemaal aan onze koffietafel.

“’Fijn dat iemand in de gaten houdt of ik het goed doe.”

– Simone van Sangen

“’Ik kom hier graag, terwijl ik helemaal niet zo’n fanatieke sporter ben!”

– Anja Vreesman

“’Alsof ik een personal trainer heb en het is nog gezellig ook!”

– Dirk van Deurne

Geschiedenis

Fysiek bestaat al ongeveer 20 jaar! We zijn ooit begonnen in het jaar 2001 in de Orchideeënstraat nummer 16 te Rosmalen, in de oude kapperszaak van ‘Gloudemans’. In 2003 zijn we verhuisd, omdat we met de benen buiten hingen door ongelooflijke drukte en veel vraag naar ons nieuwe concept. We zijn destijds verhuisd naar de tegenwoordige buren: de toenmalige sauna van ‘de Thermen’ en hier hebben we het nog eens 3 jaar volgehouden totdat er een nieuwe kans zich voordeed in ons huidige pand, het ‘oude’ gemeentehuis. Hier zijn we in 2006 begonnen na een flinke en nodige verbouwing; van dichte, kogelvrije ramen naar een gelikte sport accommodatie en fysiotherapie praktijk. En vandaag de dag zitten we hier nog steeds met veel plezier, veel vernieuwingen, nieuwe apparatuur, inmiddels nieuwe collega’s, maar nog steeds met dezelfde visie:

‘’Het bieden van kwalitatieve, professionele zorg op het gebied van bewegen door fysiotherapie en fysiotraining aan te bieden. Bij Fysiek traint men in een kleinschalig trainingscentrum onder begeleiding van een fysiotherapeut of inspanningsfysioloog, individueel of in kleine groepen. We adviseren u graag over de beste aanpak en begeleiden u bij de uitvoering van uw persoonlijke oefenprogramma. Zo kunt u veilig en gecontroleerd sporten, herstellen van een blessure, afvallen of bouwen aan een betere conditie.’’

maak alvast kennis

Ons team

“Mijn passie en interesse ligt in het (ver)helpen van en bij uw klachten. Mijn ervaring heeft mij ook geleerd dat er achter elke klacht een persoon zit met specifieke eigenschappen en hierdoor een individuele begeleiding verdient. Daarnaast is goed functioneren en pijnvrij bewegen voor iedereen één van mijn grote drijfveren. Dit alles maakt ons vak fysiotherapie zo mooi en blijft het mij boeien.”

Fred Scholts

Eigenaar

“Ik ben Boyan van Eijsden. Als therapeut probeer ik op een ontspannen manier naar mooie resultaten te werken. Humor en een open, losse sfeer vind ik daarin heel belangrijk. Hoe meer jij weet van je klacht, hoe makkelijker het is om keuzes te maken in je dagelijkse bezigheden. Bewegen op jouw manier is daarin belangrijk.”

Boyan van Eijsden

Eigenaar

“Mijn naam is Janet van Laren en werk vooral met groepen ouderen als fysiotherapeut. Ik vind het belangrijk dat dit op een informele, persoonlijke, uitnodigende manier gaat. Hobby’s: tennis, golf en fietsen.”

Janet van Laren

Fysiotherapeut

Meld je aan