Het team

maak alvast kennis

Ons team

“Mijn passie en interesse ligt in het (ver)helpen van en bij uw klachten. Mijn ervaring heeft mij ook geleerd dat er achter elke klacht een persoon zit met specifieke eigenschappen en hierdoor een individuele begeleiding verdient. Daarnaast is goed functioneren en pijnvrij bewegen voor iedereen één van mijn grote drijfveren. Dit alles maakt ons vak fysiotherapie zo mooi en blijft het mij boeien.”

Fred Scholts

Eigenaar

“Ik ben Boyan van Eijsden. Als therapeut probeer ik op een ontspannen manier naar mooie resultaten te werken. Humor en een open, losse sfeer vind ik daarin heel belangrijk. Hoe meer jij weet van je klacht, hoe makkelijker het is om keuzes te maken in je dagelijkse bezigheden. Bewegen op jouw manier is daarin belangrijk.”

Boyan van Eijsden

Eigenaar

“Mijn naam is Janet van Laren en werk vooral met groepen ouderen als fysiotherapeut. Ik vind het belangrijk dat dit op een informele, persoonlijke, uitnodigende manier gaat. Hobby’s: tennis, golf en fietsen.”

Janet van Laren

Fysiotherapeut

“Marjel is naast algemeen fysiotherapeut afgestudeerd als manueel therapeut aan de SOMT. Daarna heeft ze zich gespecialiseerd in het behandelen van schouderklachten. Haar passie voor schouders ontstond tijdens haar sport: softball. Mede hierdoor zijn het onderzoeken en behandelen van schouderklachten altijd een rode draad geweest in haar loopbaan als fysiotherapeut.”

Marjel Platenburg

Fysiotherapeut / Manueel therapeut

“Michael is naast algemeen fysiotherapeut ook afgestudeerd als manueeltherapeut aan de SOMT. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van knie- en rugklachten. Michael is erg sportief en gedreven in zijn eigen sport basketball, maar óók gedreven om u weer beter en pijnvrij te laten bewegen op uw eigen niveau.”

Michael Verhart

Fysiotherapeut / Manueel therapeut

“Mijn aandachtsgebieden zijn revalidatie gerelateerde klachten (ortho en neuro). Ook ben ik bezig me te profileren binnen het begeleiden van patiënten na langdurige ziekenhuisopnames. Het optimaliseren van de kwaliteit van leven en de zorg staat daarbij voor mij centraal.”

Nina Stoks

Fysiotherapeut

“Als bewegingswetenschapper houd ik me vooral bezig met inspanningsfysiologie. Hierbij kijken we naar het samenspel van hart, longen en spieren. Wat hoort bij normaal bewegen? Soms sluipt onbewust beweegangst in mijn dagelijks leven, kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten? Hoe beïnvloeden medicijnen mijn bewegen? Door coaching en mijn ruime ervaring voel ik me op mijn plek in ons team.”

Yvonne van Hecke

Inspanningsfysioloog

Meld je aan