Het team

maak alvast kennis

Ons team

“Mijn passie en interesse ligt in het (ver)helpen van en bij uw klachten. Mijn ervaring heeft mij ook geleerd dat er achter elke klacht een persoon zit met specifieke eigenschappen en hierdoor een individuele begeleiding verdient. Daarnaast is goed functioneren en pijnvrij bewegen voor iedereen één van mijn grote drijfveren. Dit alles maakt ons vak fysiotherapie zo mooi en blijft het mij boeien.”

Fred Scholts

Eigenaar

“Ik ben Boyan van Eijsden. Als therapeut probeer ik op een ontspannen manier naar mooie resultaten te werken. Humor en een open, losse sfeer vind ik daarin heel belangrijk. Hoe meer jij weet van je klacht, hoe makkelijker het is om keuzes te maken in je dagelijkse bezigheden. Bewegen op jouw manier is daarin belangrijk.”

Boyan van Eijsden

Eigenaar

Mijn naam is Moniek Kuijsters. Sinds maart 2021 ben ik nu werkzaam binnen Fysiocompany. Zowel afgestudeerd als fysiotherapeut en als sport- en bewegingsdeskundige. Ik haal plezier uit mijn werk, en vind het belangrijk dat we samen doelgericht zoeken naar oplossingen om de klachten te verminderen. Ook vind ik het algemeen welbevinden van de patiënt zeer belangrijk.

Moniek Kuijsters

Fysiotherapeut

Astrid Pijnenburg

Fysiotherapeut

Allessa van de Ven

Fysiotherapeut / oedeem therapeut

bekkenbodem oefentherapeut

“Als bewegingswetenschapper houd ik me vooral bezig met inspanningsfysiologie. Hierbij kijken we naar het samenspel van hart, longen en spieren. Wat hoort bij normaal bewegen? Soms sluipt onbewust beweegangst in mijn dagelijks leven, kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten? Hoe beïnvloeden medicijnen mijn bewegen? Door coaching en mijn ruime ervaring voel ik me op mijn plek in ons team.”

Yvonne van Hecke

Inspanningsfysioloog

“Na mijn opleiding als fysiotherapeut heb ik mijzelf verder gespecialiseerd als manueel therapeut. Mijn kracht en interesse liggen dan ook binnen de manuele therapie. Door me verder te specialiseren op de triage van nek, hoofdpijn en duizeligheid werken we samen naar mooie resultaten  “

Niels van Hoof

Fysiotherapeut / Manueel Therapeut

Ik ben Tom Duys, ben 28 jaar en afgestudeerd aan Thim van der Laan. Toen ik 18 was ben ik begonnen bij de Landmacht in Oirschot en heb hier 4 jaar gewacht om op uitzending te gaan en mensen in verre landen te helpen. Helaas heb ik dit niet mee kunnen maken en heb ik een switch moeten maken. Ik heb de keuze gemaakt om fysiotherapie te gaan studeren. Ik kijk er enorm naar uit om als fysiotherapeut jullie op de best mogelijke manier te helpen.

Tom Duys

Fysiotherapeut

Ingrid Schoenmakers

administratief medewerkster

Meld je aan