Fysio-training

direct fit worden

Persoonlijke training

Individuele training is mogelijk en aanbevolen als er een indicatie is voor fysiotherapie en de desbetreffende therapeut het nodig acht om te gaan trainen met u. Of het nu gaat om herstel van een blessure, een persoonlijke doelstelling of om simpelweg meer te gaan bewegen. Het kan ook goed dat we eerst met u individueel zullen starten en later de training doorzetten in groepsverband. Al met al krijgt u een persoonlijk trainingsschema waar u met persoonlijke begeleiding en persoonlijke doelstellingen mee aan de slag zult gaan.

“’Fijn dat iemand in de gaten houdt of ik het goed doe.”

– Simone van Sangen

Valpreventie

Sinds kort bieden wij ook een cursus valpreventie aan. “In Nederland valt iedere 5 minuten een 65-plusser dusdanig dat behandeling op een Spoedeisende Hulpafdeling van een ziekenhuis noodzakelijk is.” Een val veroorzaakt veel leed: lichamelijk, maar ook geestelijk. Iemand die eenmaal is gevallen, is vaak bang dat dit nog een keer gebeurt. Dat zorgt ervoor dat men bijvoorbeeld niet meer de kaartclub, koffie-inloop of de vriend(in) drie straten verderop bezoekt. Dat leidt tot eenzaamheid en een slechtere conditie. Bent u wel eens gevallen, of bent u bang om te vallen? Dan is deze cursus misschien iets voor u, loop gerust een keer binnen of bel en informeer voor de voorwaarden, data en kosten.

“Ik kom hier graag, terwijl ik helemaal niet zo’n fanatieke sporter ben!”

– Anja Vreesman

Revalidatie

Bent u herstellende van een operatie, ziekenhuisopname of blessure, traint u als gevolg van een ongeluk of (chronische) aandoening kunt u bij ons ook trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut. U traint hierbij in kleine groepen van maximaal 4 personen. Dit gebeurt ook op een indicatie voor fysiotherapie. U kunt bij ons altijd terecht, met of zonder verwijzing van de huisarts of specialist.

“’Alsof ik een personal trainer heb en het is nog gezellig ook!”

– Dirk van Deurne

Groepstraining

Bent u er klaar voor om in groepsverband te gaan trainen of lijkt het u prettig om in een kleine groep te trainen, dan krijgt u deze mogelijkheid. We bieden abonnementen aan voor 1 of 2 keer per week. Deze groepen bestaan uit maximaal 10 personen. Trainingen duren een uur en in deze tijd werkt u aan uw eigen persoonlijke doelstellingen. Soms, als daar behoefte aan is, doet u oefeningen met de groep en anders werkt u aan uw eigen schema. Tijdens en vooral na de training is er ruimte om onder het genot van een drankje met uw groepsgenoten te socialiseren. ’

Meld je aan