INFORMATIE OMTRENT VERLENGING 2e LOCKDOWN

(laatste update: 03 februari 2021)

Rosmalen, 03 februari 2021.

Beste sporters,

We blijven nu nog even in onzekere tijden zitten m.b.t. de pandemie en besmettingen. De lockdown heeft het gewenste resultaat op de normale COVID-19. De Britse mutatie lijkt echter de overhand te gaan nemen. Mede daardoor hebben we nogmaals een verlenging tot 1 maart gekregen. Aankomende weken hopen we op meer verbeteringen en herstel. Tot die tijd zal iedereen hiermee moeten dealen op zijn of haar manier.

Om in deze aankomende onzekere en moeilijke tijd weer goed door te komen, voor u en voor ons, kunnen we u het volgende mededelen en voorstellen.

  • In een eerdere mededeling gaven we al aan dat er geen automatische incasso’s over januari heeft plaatsgevonden. Wij passen deze mededeling opnieuw aan door u te melden dat er ook over februari 2021 GEEN incasso’s van uw abonnementsgeld zullen plaatsvinden. Wanneer we deze wel weer opstarten, weten we nog niet, omdat de definitieve regelgeving nog niet bekend is. Wanneer deze dan gaan plaatsvinden, laten we u z.s.m. weten.
  • Vindt u of mocht u merken dat uw fysieke conditie duidelijk achteruit gaat, laat u dit dan per omgaande op onderstaande link aan ons weten. Dan bekijken wij samen met u en onze collega’s of wij onder andere condities, de trainingen individueel of per 2 weer voor u op kunnen pakken. Wij denken hierbij aan fysiotherapeutische ondersteuning c.q. begeleiding. Hierbij zullen de trainingen, indien mogelijk, gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar, als zijnde zitting fysiotherapie. Deze mogelijkheid is volledig gewaarborgd binnen de gestelde maatregelen.

Wij hopen u middels dit schrijven weer voldoende en duidelijk geïnformeerd te hebben en hopen u z.s.m. weer bij ons te mogen verwelkomen voor de trainingen en begeleiding die u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groeten,

-Boyan van Eijsden en Fred Scholts.-

 

direct fit worden